Асен Василев отговори на критиките на президента Румен Радев. Парламентът е

...
Асен Василев отговори на критиките на президента Румен Радев. Парламентът е
Коментари Харесай

Асен Василев: Коментарът на президента Радев бе ненужен

Асен Василев отговори на рецензиите на президента Румен Радев. 

" Парламентът е за приемане на законодателство, а не за основаване на интриги, тъй че съм склонен с президента. Призовавам служебния кабинет да изпрати бюджетът и ние на драго сърце бихме го разгледали, с цел да се реализира сигурността на българските компании и жители и да имаме постоянна стопанска система. Относно думите на президента и така наречен информация " от кухнята ", е изцяло ненужна ", разгласи съпредседателят на Политическа партия и някогашен вицепремиер в коридорите на Народното събрание.

" Най-важното за българските жители е да се подсигурят обществените заплащания, да се подсигури цената на електрическата енергия за бизнеса, да се продължи високия растеж на стопанската система и така нататък ", добави още Василев, съобщи настоящо.ком.

Поводът за казаното стана изказването на Радев от Молдова, където той упрекна Политическа партия в основаване на интриги във връзка абсурда с парламентарната комисия по спорт. Твърденията на " Продължаваме промяната " са за оказан отрицателен напън от страна на служебния състезателен министър Весела Лечева за избора на Радостин Василев за началник на отрасловата комисия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР